pablo_2

Un renovat primer equip masculí inicia la temporada a casa del Terrassa B

El primer equip masculí amb força canvis respecte a la passada temporada iniciarà la disputa de la Segona Catalana el proper cap de setmana del 5-6 d’ctubre a casa del Terrassa B. Les nombroses incorporacions provinents dels equips inferiors del club supliràn les baixes que s’han produit aquest estiu, i de ben segur que l’equip mostrarà la seva cara més competitiva ben aviat.

Consulta aquí el calendari del Sènior A Masculí

Més notícies

JPF_3555

Primer partit i primera victòria del 2020

tot_credanyola

TOT Cerdanyola sorteja 5 inscripcions a l’escola d’handbol del Club

JPF_4045

Partit tranquil i victòria del sènior femení davant del Sant Cugat.

DSC_0530(1)

Victòria agònica del Sènior Masculí a la pista del Joventut Handbol Mataró.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies