maria_chc-llavaneres

Grup de lliga i calendari del primer equip femení a la Primera Catalana

El primer equip femení inciarà la Primera Catalana el proper cap de setmana del 5-6 d’octubre al camp del Llavaneres. Amb pràcticament el mateix grup de la temporada passada, aquest any intentaràn estar a la zona alta de la classificació amb l’objectiu d’optar a l’ascens a Lliga Catalana, premi que se’ls hi va escapar el darrer juny al Top-4 disputat a Vilanova del Camí.

Podeu consultar aquí el calendari i classificació del Sènior A Femení

Més notícies

JPF_3555

Primer partit i primera victòria del 2020

tot_credanyola

TOT Cerdanyola sorteja 5 inscripcions a l’escola d’handbol del Club

JPF_4045

Partit tranquil i victòria del sènior femení davant del Sant Cugat.

DSC_0530(1)

Victòria agònica del Sènior Masculí a la pista del Joventut Handbol Mataró.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies